Over mindfulness coach

Ik ben Thomas Witteveen, Mindfulness Coach

Ik geef Mindfulness trainingen en personal coaching aan mens en bedrijf en breng meditatie in het dagelijkse leven van velen (met name in Amsterdam). Daarnaast ben ik stoelmasseur, omdat het af en toe nodig is om mensen eerst uit hun drukke hoofd in hun ontspannen lijf te brengen.

Mijn reis naar Mindfulness Coach

Ik was jong en ambitieus en nog voor mijn 21ste begon ik een koeriersbedrijf. In 7 jaar tijd groeide ik uit tot een organisatie met 15 werknemers en een omzet die elke dag groeide.

En toen ging het mis. Niet met mijn bedrijf, maar met mij: een burn out.

Wat was er gebeurd? Hoe had ik het zover laten komen? Had ik iets over het hoofd gezien? Ik kon dat niet loslaten.

Ik verkocht mijn bedrijf, pakte mijn koffers en begon aan een reis. Een reis die mij zou leiden naar wie ik nu ben. Sterker, gelukkiger en in mijn kracht.

Heb ik nu de waarheid in pacht?

Nee, zeker niet. Maar ik ben wel een stuk dichterbij bij mijn eigen waarheid gekomen. Dat betekent dat ik weet wanneer ik in mijn kracht sta, dat ik weet wanneer zaken lekker lopen en dat ik weet wanneer het beter is om een grens te trekken.

Op mijn reizen ben ik jarenlang in de leer geweest bij Meditatie en Mindfulness Meesters. Ik kan je nu – vanuit mijn ervaring – het pad laten zien dat jou dichter bij je eigen waarheid brengt. Gewoon nu en in het dagelijkse leven. En dat is eenvoudiger dan je denkt.

Mindfulness

Mindfulness betekent dat je in contact bent met jezelf in het hier en nu. Met mindfullness kun je zaken die dat boycotten leren zien en loslaten.

Door de agenda in je hoofd – af en toe – uit te leren zetten en door het verleden en je emoties – soms- te laten voor wat het is, komt er rust en ruimte. En dat is nodig voor crea-tiviteit en plezier, maar ook om in deze hectische wereld de juiste informatie te verzame-len en de juiste besluiten te nemen. Mindfulness is nodig om dichterbij je waarheid te komen.

Meditatie

Meditation is not about controlling your thoughts, it is about stopping them to control you.

Wist je dat je lichaam je gedachten volgt. Dus als jij veel (stress gerelateerde)gedachten hebt, dan reageert je lichaam daar automatisch op. In feite maakt het voor je lichaam niet uit of je loopt te piekeren achter je laptop of dat je achterna gezeten wordt door een tijger. Het lichaam voelt stress! Je begrijpt dat het zinnig is om af en toe je drukke hoofd en ge-streste lichaam rust te gunnen, zodat het kan genezen. Ik kan je leren die rust in jezelf te vinden.

Coaching

“Hoe kan ik meer rust in mijn hoofd ervaren”, “Hoe kunnen wij als bedrijf het ziekteverzuim verminderen”, “Hoe kan ik de werknemerstevredenheid vergroten”, “Hoe kan ik als leiding-gevende in mijn kracht staan”…

Zoveel mensen, zoveel vragen. Ik begeleid jou en/of je bedrijf op je pad. En wat dat pad is, daar zou ik graag een kop thee op willen drinken. Je kunt mij bellen of een mailtje sturen. > Contactgegevens

Nog even op een rijtje

  • Koeriersbedrijf
  • Reizen Verre Oosten, USA, Zuid-Amerika
  • Opleiding tot coach, MMS Institute in Santa Barbara CA, USA
  • Training in Leiderschap, MMS Institute in Santa Barbara CA, USA
  • Verschillende Meesters en leraren in de leer voor meditatie, mindfulness
  • Opleiding tot stoelmasseur, zelfstandig stoelmasseur, USA
  • Yoga, Mindfulness Teacher, Brazilië
  • Project manager bij SYDA Foundation, New York, USA waar ik Mindfulness goed in het dagelijkse werkende leven kon gebruiken en overbrengen
  • Mindfulness-trainingen bij Conservatorium Hotel (Amsterdam), De Roos (Amster-dam), Ikea-Imas (Leiden), Atlassian (Amsterdam)
  • Coach, privé en zakelijk (o.a. verschillende directies en directieleden van grote bedrijven)