Algemene voorwaarden Live-stream Meditatie

Ik begrijp en ik ga akkoord dat ik Thomas Witteveen niet aansprakelijk kan stellen voor de kwaliteit van mijn meditatie of gevolgen daarvan.

Gemiste sessies geven geen recht op restitutie of inhaal mogelijkheden.
( Dit in verband met te ingewikkelde administratie om dit te monitoren).

Als U uiterlijk voor maandag 08:30 boekt kunt U nog deelnemen in diezelfde week.

Indien Thomas Witteveen om de een of andere goede reden niet kan uitzenden ( bijvoorbeeld ziekte) ga ik akkoord met een door hem vooraf opgenomen mediatie video met begeleiding door hem.
( Dit betreft de dagelijkse life-stream Meditatie )

Indien mijn apparatuur niet voldoet aan de technische eisen van het platform ( “google meet” ) waarop wordt uitgezonden en er daardoor technische problemen zijn, of dat ik daardoor een uitzending mis, kan ik daar Thomas Witteveen niet aansprakelijk voor stellen.
(Om mee te doen moet je een google account hebben.
Je kan vervolgens Google chrome, Mozilla Firefox
of Microsoft Edge gebruiken om naar de stream te gaan)

Indien de kwaliteit van de uitzending technische mankementen vertoont zoals niet synchroon lopen van geluid en beeld of wegvallen van geluid of beeld kan ik Thomas Witteveen daar niet aansprakelijk voor stellen.